banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

HİLİM DER kuruldu

Ş Hilvan ilçesinde Hilvan İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (HİLİMDER)  kuruldu.

Merkezi Hilvan’da bulunan dernek,  Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Altun başkanlığında kuruldu.

Derneğin yönetim kurulu üyeleri ise, Yusuf Gün, Ahmet Dartal, Abdullah Beyaz,  Abdulcelil Kaya, İsmet İpar ve Mehmet Can Yardımcı oldu.

Konuyla ilgili olarak konuşan Başkan Mehmet Altun, ‘’Derneğimizin amacı, Hilvan İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları arasında kaynaşmayı sağlamak, Hilvan’ın eğitim ve kültür ortamına katkı sağlamak, il ve ilçe genelinde tüm kültürel ve sosyal etkinlikleri düzenlemek ve insani yardım faaliyetlerini sağlamaktır. Ayrıca, Hilvan’dan başlayarak tüm Türkiye genelinde manevi kalkınmanın sağlanması adına eğitim, kültür, spor, sanat ve insani yardımlaşma faaliyetlerinin sivil inisiyatif bazında gerçekleşmesi; bu bağlamda bireyin sivil toplumculuk noktasında gelişimi; özelde Hilvan genelde Türkiye ve bulunduğu coğrafyanın manevi, siyasi, iktisadi ve insan merkezli yükselmesini sağlayacak projeler yapmak ve teşkilatı ile bunları uygulamaktır.’’ dedi.

Altun, en kısa zamanda genel kurul toplantısını gerçekleştirip, gerekli kurul ve komisyonları oluşturarak, aktif bir şekilde çalışmalara başlayacaklarını belirtti.   (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.