banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Hayırseverler kahvaltıda buluştu
Yemek öncesinde Grup Dergâh tarafından ilahiler okundu. Yemek öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Ay Işığım Derneği Kadın Komisyonu Başkanı Tahire Yıldız şunları kaydetti, “Derneğimizin yetim ve öksüz ailelere yapmış olduğu (gıda, giyim, kurban etleri, kırtasiye, ev şenlendirme, ev alma) gibi yardımlarının yanı sıra eğitim alanında da çalışmaları sürmektedir. Okula giden yetim ve öksüz çocuklarımıza her ay 30 TL burs verilmektedir.”Bir simit bir gazoz” adı altında yapılan bu çalışmamız geçen sene 32 öğrenciye ulaşırken bu yıl Allah’ın izni ve sizlerin sayesinde 67’ye ulaşmıştır.” dedi.



Yıldız yapmış olduğu faaliyetleri şu şekilde sıraladı, “Bayan komisyonun yaptığı bütün faaliyetler ve bugünkü kahvaltıda buna dâhil olmak üzere bütün gelirler burs havuzuna aktarılacaktır. İnşallah sizlerin çabalarıyla bu sayıya 260’lara ulaştıracağız. Eğitim konusundaki diğer çalışmamızda eğitim seminerleri. Yetim ve öksüz ailelere değişik konular ele alınarak eğitim seminerleri verilmektedir” dedi.



Ayrıca Gençlik komisyonu tarafından her okula kitap bağışında bulunacaklarını belirten Yıldız, “Bugüne kadar 16 okulda kütüphane kurulmuştur. Yetim ve öksüz çocuklarımıza verilen burslarımız için düzenlediğimiz bu kahvaltı programına geldiğiniz için hepinize tek tek teşekkür ederim” dedi.



Katkılarından dolayı Tahire Yıldız Grup Dergah ekibine ve İş adamı Bekir Yaşar’a plaket verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.