banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Havşanlı Köyü çocuklarına park açıldı
Havşanlı İlköğretim Okulu idareci ve  öğretmenlerinin öncülüğünde büyük özveriyle gerçekleşen  “Hayal Değil, Düş Değil, Parkta Oyun Güç Değil” projesinin açılış programına  İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Aslıhan, Karaali Jandarma Karakolu Komutanı Astsubay Başçavuş Mehmet Özgür Aysu, İl Milli Eğitim AR-GE  birimi çalışanları, çok sayıda köy halkı  ve öğrenciler iştirak etti.

 

Açılış programı öncesinde öğrencilerin hazırlamış olduğu çeşitli gösteriler ile yarışmalar yapıldı. Yarışmaların sonunda kazananlara ve okulda başarı gösteren toplam 10  öğrenciye hediyeler verildi. Havşanlı Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Serpil Özel konuşmasında ; bu tür projelerin çok faydalı olduğu öğrencilerde motivasyonu arttırdığını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti. Şanlıurfa İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Aslıhan ise konuşmalarında; Devletin SODES adı altında ülke genelinde yürütmüş olduğu projelerin bütün eğitim camiasına ve halka çok büyük motivasyon kazandırdığını özellikle köy yerleşim bölgelerin bu tür faaliyetlere daha çok ihtiyacı olduğu konusuna değinerek, projeyi hazırlayan öğretmenlere, İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimine, bu etkinliği gerçekleştiren Şanlıurfa Organizasyon’a ve  Havşanlı köyü sakinlerine teşekkür etti.

 

Açılış kurdelesinin kesiminden sonra tüm öğrencilere ve köy halkına okul bahçesinde hazırlanan döner ve ayran ikram edildi. Harran Üniversitesi Müzik Bölümü öğrencilerinden oluşan  müzik grubunun seslendirdikleri bir birinden güzel şarkılarla program neşeli bir şekilde son buldu.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.