banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Hattatlar İcazetlerini Alıyor


Kurulduğu 1990 yılından tarihinden bu yana Şanlıurfa'da tarihi eser restorasyonları başta olmak üzere önemli kültür-sanat-eğitim ve araştırma faaliyetlerinde bulunan Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) tarafından düzenlenen Şanlıurfa Rızvaniye Hat Okulu İcazet Sergisi 23 Mart 2013 Cumartesi günü saat 14.00'te Vali Kemalettin Gazezoğlu Kültür Merkezinde Hat Sergisi açılışı yapılacaktır.
Hat sergisinde Mustafa Kaçar, Arif Yücel, Mustafa Parıldar, İsmail Kanbaz, İbrahim Halil Umuç ve A.Kadir Kuşkıran'ın eserlerinden oluşan sergi sanatseverlerin beğenisine sunulacak.
Programda ayrıca Yrd.Doç.Dr. Mehmet Memiş, Hattat Hasan Çelebi, Yrd.Doç.Dr. Hüseyin Öksüz'ün konuşmacı olarak katılacakları "Hat Sanatı ve Taşrada Hat Eğitimi" konulu birde panel düzenlenecektir.
Şanlıurfa Rızvaniye Hat Okulu İcazet Sergisi Programında İcazet almaya hak kazanan hattatlara icazet belgeleri takdim edilecek olup, Tasavvuf Musiki Faslı ile program son bulacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.