banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Karaköprü Narı Abdülkadir Barut Karaköprü ilçesi Göbekli

Halk Eğitim Müdürleri Ceylanpınar'da toplandılar

Ceylanpınar İlçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün ev sahipliğindeki düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hadi Bedir başkanlığında yapılırken, toplantıya Şanlıurfa ilinde bulunan tüm İlçe Halk Eğitim Müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hadi Bedir toplantıya katılanlara teşekkür ederek ve Halk Eğitim Merkezlerinde başlatılan kurs çalışmaları hakkında bilgi vererek "Herkese eğitim konusunda geniş imkânlar tanıyan Halk Eğitim Merkezleri insanımızın kişisel gelişimine ve toplumsal kalkınmaya çok büyük katkı sağlamaktadır. HEM’ler birçok kişi için özellikle okula devam edememiş ve hayallerindeki mesleklerle ilgili kurs alma imkânına sahip olamayanlara bir fırsat ortamı olmuştur. Halk Eğitim Merkezleri artık her yaşa, ilgiye ve çağın ihtiyaçlarına uygun eğitimlerin verildiği hayat boyu öğrenme merkezine dönüşmüştür." dedi.

Konuşmaların ardından Şanlıurfa merkez ve ilçelerindeki çalışmalarının değerlendirildiği toplantının ardından İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hadi Bedir, Halk Eğitim merkezlerinde açılan Türkçe Öğretimi kursu, Bilgisayar Kursu, Okul Öncesi Eğitimi Kursu, Biçki Nakış Kursu, Okuma kursular hakkında Halk Eğitim Merkezleri Müdürlerine gerekli bilgiyi verdikten sonra toplantı sona erdi. Ardından komşumuz Suriyeli misafirlerimizin konakladığı “Ceylanpınar Kaymakamlığı Telhamut konaklama tesislerini ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.