banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Halit Ertuğrul İmam Hatipte

Gazi Üniversitesi Öğretim üyesi Doç.Dr.Halit Ertuğrul, Bugün Şanlıurfa/ Siverekte konferans vermek üzere Şanlıurfaya geldi. Şanlıurfa İmam Hatip lisesinin davetini kıramayıp mini bir konferans öğrencilere verdi.  Gazi Üniversitesi Öğretim üyesi Doç.Dr.Halit Ertuğrul, ilgi çeken anlatımıyla katılımcıları kimi kez gülümsetti, kimi kez de hüzünlere boğdu. İzleyenlerle anılarını paylaşan Ertuğrul, yoksulluk içinde geçen çocukluk günlerinden örnekler verdi.

12. sınıflardan yaklaşık 150 kişiye başarı hikayelerini anlatan Kendini arayan adam kitabı ile ünlü Eğitim Halit Ertuğrul daha sonra sivereke geçti.

Cuma günü Diyarbakırda Diyarbakırlılara konferans verecek olan Halit Ertuğrul, Cumartesi günü akşam DSİ konferan salonunda Şanlıurfalılara seslenecek.

Selami ASLAN / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.