banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Sanlıurfa Başbakan

Haliliye Belediyesi Çanakkale Yarışmaları Elemelerinde Sona Gelindi

Haliliye Belediyesi tarafından Çanakkale Destanını tanıtmak ve yaşatmak amacıyla yürütülen Çanakkale Yarışmaları, bu yıl 4’üncü kez düzenlendi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü yıl dönümü nedeniyle il genelindeki ortaokul ve liselerde başlatılan yarışmaların elemelerinde sona yaklaşıldı. Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde oluşturulan komisyonlar tarafından; şiir okuma, şiir yazma, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren isimler belirlendi. Yarışma kapsamında bilgi yarışması finali, her ilçenin birincilerinin katılımıyla 14 Mart 2018 Çarşamba saat 14.00’de, dereceye giren yarışmacılar için ise 19 Mart 2018 Pazartesi günü saat 14.00’de
Milli Eğitim Konferans Salonunda ödül töreni yapılacak.

Tüm yarışmalarda dereceye giren öğrenciler Çanakkale’ye götürülecekken, şiir okuma ve yazma, kompozisyon ve resim yarışmalarında birincilere tam altın, ikincilere yarım altın, üçüncülere ise çeyrek altın; bilgi yarışmasında birinci gelenlere dizüstü bilgisayar, ikinciye tam altın, üçüncüye yarım altın, tiyatroda derece alanlara da tablet bilgisayar ödülü verilecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.