banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Güvenç: ‘Kongrelerin ve Sanat merkezi çalışmaları hızlansın’
Toplantıya Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Al, Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sektereteri İlhan Karakoyun, İl Kültür ve Turizm Müdürü Selami Yıldız ve ilgili kurum amirleri katıldı.

Toplantıda uygulanması planlanan projeler ile ilgili olarak görsel sunum gerçekleştirilerek, yapılması planlanan müze, kültür ve sanat merkezlerinin 3 boyutlu olarak çizimi gösterildi.

Toplantı gündeminde Dijital Müze, Kültür Merkezleri, Mahmutoğlu Kulesi Kent Müzesi, Halaplibahçe Arkeoloji ve Mozaik Müzesi projeleri hakkında brifing verilen Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, kurum amirlerinden projeler ile ilgili bilgi aldı. Vali Güvenç, daha sonra proje aşamasında olan Kültür ve Sanat Merkezinin ihalelerinin başlatılması yönünde talimat vererek, Şanlıurfa’nın en kısa zamanda Kongrelerin ve Sanat organizasyonları merkezi olması için çalışmaların ilgililerce hızlı bir şekilde devam ettirilmesini istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.