banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Güven Dershanesinden ilginç reklam

Şanlıurfa’da bulunan Güven Dershanesi billboardlara verdiği ilginç reklamlarla dikkat çekti. Dünyanın sayılı meşhurları ve Türkiye’de ünlü olmuş isimleri çeşitli yerlerde “O kendine güvendi ve başardı SIRA SENDE” sloganıyla reklam yapıyor. Başta Albert Einstein, Gandi, Sandra Bullock, Mimar Sinan, Orhan Pamuk, Yılmaz Güney, Necip Fazıl Kısakürek, Hakan Şükür, Mehmet Özdilek (şifo Mehmet), Rıdvan Dilmen,12 Dev Adam, Cahit Arf, Nuri Bilge Ceylan, Nevin Yanıt, Sertap Erener gibi Yıllar önce vefat eden ve yaşayan efsaneleri reklamında kullanan Güven dershanesi reklam için bu isimlerden izin alıp almadığını sorduk. Güven Dershanesi müdürü Emin Berzan ile görüştük.

Reklam figüründe kullandığı isimlerden ve vefat edenlerin varislerinden izin alıp almadığını sorduk!. Bu sorumuza  Emin Berzan; “Bu reklamı Şanlıurfa’da reklam yapan Mavi Ajans’a verdik. Onlar bu tasarımını yaptılar. Yani sakıncası varmı yok mu bilmiyorum. Bu durumu reklam ajansımıza sorayım size döneyim” dedi.

Bir saat bekledik, bize dönen olmayınca biz tekrar irtibata geçtik. Ancak çalan telefonlarımıza cevap veren olmadı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.