banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

Güle Güle(!) Hanefi Şahin
Ankara Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Pala’nın Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğüne atanmasının ardından Ankara Merkez’e alınan İl Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E.Sabri Ertekin’e veda ziyareti gerçekleştirdi.



Milli Eğitim Müdürü Şahin’i makamında ağırlayan ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin Şanlıurfa’ya yaptığı katkılardan dolayı Şahin’e teşekkür etti. Başkan Ertekin "5 Yıllık görev sürenizce yaptığınız çalışmalardan dolayı size teşekkür ederim. İlimizin eğitimde istenilen seviyeye gelmesi için sizin gösterdiğiniz çabayı yeni gelen müdürümüzün de göstereceğine inanıyorum. Yeni görevinizde ve yapacağınız tüm çalışmalarda size başarılar diliyorum" dedi.



25 Haziran 2007 tarihinde Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne vekâleten ve daha sonra asaleten atanan Hanifi Şahin’in 5 yıl Şanlıurfa’da görev yaptı. 

Bilindiği gibi Şanlıurfa okullaşmada Hükümetin çalışması ve Derslik yapımında büyük atılımlar yaparken, aksine eğitimde Şırnak, Ağrı, Hakkari gibi illerin gerisine düştü. Eğitimde başarı gösteremeyen Hanefi Şahine vatandaş: "Güle güle(!)" diyor


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.