banner2
Öne Çıkanlar Kovancı Mahallesi Abdülkerim Gök İftar verdi Emir Preldzic 4 Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba Av Ferhay karataş

Grup Sema Balıklıgöl'de Konser Verdi

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce organize edilen “Ramazan Ayı Etkinlikleri 2011” kapsamında Grup Sema, Balıklıgöl Anfi Tiyatro’da konser verdi. Konserde minik semazenlerin yaptığı semah gösterisi ilgiyle izlendi.
     “Hacı Hacı” ilahisiyle başta Urfalıların ve tüm Türkiye’nin gönlünde taht kuran Grup Sema “Hz. İbrahim” adlı albümlerinden sevilen ilahilerini canlı olarak seslendirdiler. Ömer Salih Ünlü’nün şiirleriyle renk kattığı konseri, balıklıgöl’de yüzlerce vatandaş izledi. Minik semazenler, yaptıkları semah gösterisi ile Şanlıurfalıları büyüledi.
      Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği Tasavvuf Müziği konserinde duygulu anlar yaşayan vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadılar. Konseri sonuna kadar ilgiyle izleyen vatandaşlar, Ramazan Ayı Etkinliklerin düzenlenmesinde öncülük eden Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’ya, Başkan Yardımcısı M.Fevzi Yücetepe’ye, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ettiklerini belirttiler.
     Balıklıgöl Anfi Tiyatroda düzenlenen etkinliğe, Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ, Konservatuar Birim Sorumlusu İsmail Altıngöz, ve yüzlerce vatandaş katıldı.
JAPON VE KORELİ TURİSTLERDEN MİNİK SEMAZENLERE İLGİ
   Tatil yapmak için kente geldikleri öğrenilen Hiro ve Mie adlı Japon çift ile Inci adlı Güney Koreli turist, Balıklıgöl Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilen konseri sonuna kadar izlediler.
    Konserin başlamasına dakikalar kala minik semazenlerle karşılaşan turistler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Semazenlerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmeyen turistlere Urfalılar büyük ilgi gösterdi.
www.balikligol.com


BELEDİYE GURUP SEMA balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.