banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Grup dergah Kerbela albümünü tanıttı

Şanlıurfalı Grup Dergah son çıkardıkları “Kerbela” albümünü düzenledikleri gece ile tanıttılar.

 

Şehitlik Çamlıkta düzenlenen geceye yaklaşık 2 bin 500 kişi katıldı. Özbek yayın dağıtım mağazalarının sponsorluğunda düzenlenen gecenin özel konuğu Ömer Döngeloğlu konuşmacı olarak katıldı.

 

Sunuculuğunu Ömer Salih Ünlü yaparken, Vakıflar Bölge Müdürü Müslüm Tüysüz, İl Kültür Müdürü Selami yıldız, Abdulaziz Kutluay hoca, Ak Parti eski il başkanı Av. Ahmet Düşünür, AK parti il yöneticileri, Metin Çadırcı, Mehmet Büyükfırat, İsa Kızıldemir, Mehmet Kaya, Sedat Dülger, Cemil Çadak, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, Yrd. Doç. Dr. Abdülkerim Gök ve STK temsilcileri büyük ilgi gösterdiler.

 

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan geceye Abdulaziz Kutluay hoca açılış konuşmasını yaptı. Daha sonra Ömer Döngeloğlu dinleyicilerle sohbet etti. Grup Dergah ise Kerbela albümünde yer alan kasidelerden seslendirdi.

 

Kanalurfa’dan canlı olarak yayınlanan gala gecesi yaklaşık 2 buçuk saat sürdü.

 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.