banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

Gönüllülerimizin sayısı arttıkça güzellikler de artar

AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı, Asya Parlamenterler Asamblesi Başkan Yardımcısı ve Türk Gurubu Başkanı Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, Dünya Gönüllüler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, gönüllülerin sayısının artmasıyla güzelliklerin de artacağını söyledi.

 

 

 

 

Image

 

     Bilindiği gibi; Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, 1985 yılında 5 Aralık tarihini Uluslararası Gönüllüler Günü ilan etti.

     Uluslararası Gönüllüler Gününün 21 yıldan bu yana ülkemizin de aralarında bulunduğu 171 ülke tarafından gönüllü çalışmaların faydalarını dünya çapında duyurmak ve gönüllü programlara katılımı arttırmak amacıyla kutlandığını hatırlatan AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı, Asya Parlamenterler Asamblesi Başkan Yardımcısı ve Türk Gurubu Başkanı Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, Dünyada ve ülkemizde sivil toplumun önemi ve gücü her geçen gün artıyor. Belki de ilk olarak sivil toplum, ülkemizde AK Parti iktidarımız döneminde sesini bu kadar çok yükseltiyor, duyarlı insanlara ulaşıp onları gönüllü olarak harekete geçirebiliyor. Çünkü bilgi ve becerilerini toplum yararına kullanan ve bunun için hiçbir maddi karşılık beklemeyen gönüllülerin bir araya gelerek neleri başarabileceklerini artık herkes biliyor, herkes onlara güveniyor. Gönüllüler artık her alanda hayatın içinde. Felaketlerde ilk onlar yardıma koşuyor, kurtarıyor, yaraları sarıyor. Topraklarımıza, ormanlarımıza, kültürel mirasımıza yönelik saldırılara bile ilk onlar müdahale ediyor. İşte bu güzel ve önemli günümüzde Gönüllü Arkadaşların Gününü kutluyoruz dedi.

     Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, gönüllülerin sayısının her geçen gün arttığını ve bu duruma hemen herkesin çok sevindiğini belirterek, fakir ve ihtiyaç sahiplerinin her an yardımına koşmakta daha rahat ve serbest olan gönüllülerimizin sayısının çok daha fazla artmasını temenni ettiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.