banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Gönüllü Üyelere Seminer


Yenişehir Gençlik Merkezi gönüllü üyeleri ile bir araya gelerek dönem sonu bilgilendirme toplantısı yaptı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi yapılan ve yapılacak olan  faaliyetlere yönelik gönüllü üyeleri ile birlikte  bilgilendirme toplantısı yaptı.  10 ay gibi kısa sürede birçok etkinliği gönüllü üyeleri ile birlikte yürüten Yenişehir Gençlik Merkezi bilgilendirme toplantısı yaparak yapılacak olan projeler için bilgi alışverişinde bulundu.
Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah CANBEYLİ ise: “Yenişehir Gençlik Merkezi olarak yaptığımız bütün etkinlik ve faaliyetlere kursiyerlerimizi dahil ederek etkinliklerimizi yürütüyoruz. Bu çalışmalar doğrultusunda  gönüllü üyelerimizi bilinçlendirerek çalışmalarımızı daha planlı ve programlı yürütüyoruz. İleriye dönük yapacağımız çalışmalarda fikir alış-verişinde bulunup, faaliyetlerimizi daha geniş kapsamda sürdürmek için  kararlar aldık .” dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ: “Yenişehir Gençlik Merkezimiz yaptığı ve yapacağı faaliyetlere bütün üyelerimizi dahil ederek bu faaliyetleri ortak bir çalışma ile sürdürmektedir. Gençlik Merkezlerimiz gençlerimizin zamanlarını en güzel ve en verimli şekilde değerlendirebilecekleri ortamlardır. Bu yüzden Gençlerimizin fikirlerini önemsiyoruz. “Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.