banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Gezici sinema mahallenize geliyor

 Şanlıurfalılar "Gezici Yazlık Sinema"yla tanıştırıldı.

 Veysel Karani ve Hayati Harrani Mahallelerinde gerçekleştirilen gösterimlerde "Vali" adlı sinema filmi halka ücretsiz olarak izlettirildi.

 Yönetmenliğini Çağatay Tosun'un yaptığı, Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Uğur Polat, İsmail Hacıoğlu, Şebnem Dönmez, Hakan Boyav, Özgür Çevik ve Şemsi İnkaya'nın yaptığı dram türündeki film gösterimine Şanlıurfalılar büyük ilgi gösterdi.

Şanlıurfa'nın sosyal yaşam düzeyinin daha da yükseltilmesi adına yürütülen bir dizi sosyal projelerin ve kültürel etkinliklerin her yıl giderek arttığını belirten Başkan Yardımcısı M.Fevzi Yücetepe, "Amacımız -Gezici Yazlık Sinema- projesiyle hiç sinemaya gitmemiş olanlara bu hizmeti ayağa götürmek ayrıca açık havada film seyretmek zevkini hemşerilerimize yaşatmayı amaçlamaktır" dedi.

Şanlıurfa'nın yaz gecelerindeki durağan sosyal yaşantısına büyük bir hareketlilik sağlayacak olan proje kapsamında 16 hafta boyunca farklı mahallelerde farklı tarihlerde birbirinden güzel film gösterimleri yapılacak.

Gezici Yazlık Sinema Gösterimi Yer ve Tarihleri

22 Mayıs 2010 -Ulubatlı Mahallesi Çarşamba Pazarı Alanı

26 Mayıs 2010 - Haleplibahçe Belediyespor Otoparkında

2 Haziran 2010 – TOKİ Lojmanları

5 Haziran 2010 -Osmangazi Mahallesi Barış Siteleri Yanı

9 Haziran 2010 -Cengiz Topel İlköğretim Okulu Yanı

12 Haziran 2010- Ertuğrulgazi Mahallesi Tandoğan parkında

16 Haziran 2010 -Sancaktar Mahallesi parkında     

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.