banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Sefaspor gençlere adanmış hayatı öğreti

Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye ilçesi Haleplibahçe'de bulunan Soro İmam Taziye evi yanındaki halı sahada ücretsiz olarak 8-15 yaş aralığındaki 100 genci futbolla buluşturan Sefaspor yöneticileri ve teknik ekibi takdir topluyor.

Çocukların enerjisini sportif alanda kullanması için gayret gösterdiklerini ve kültürel destekte bulunduklarını belirten Sefaspor Başkanı Ali Akkuş: "Amatör kulüp çalışmalarımız dışında 8-15 yaş aralığındaki 100 öğrenciye ücretsiz futbol kursu veriyoruz. Bunun yanında kültürel beslenmelerini de sağlamaya çalışıyoruz. Bu bağlamda Şanlıurfalı eğitimci yazar Mehmet Sarmış hocamızı gençlerle buluşturduk" dedi.

Gençlerin gelecek olduğunun altını çizen Eğitimci Yazar Mehmet Sarmış ise gençlere yarının planlarını doğru yapmalarını tavsiye etti. Gençlerle hasbihal eden Sarmış, Mehmet Akif İnan'ın hayatını anlatan "Adanmış Hayat" adlı kitabını hediye etti.
Sarmış, öğrencilerin ilgisinden ve Sefaspor yöneticilerin desteğinden dolayı teşekkür etti.

Ömer ASLAN / www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.