banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Gençler Çevreye Duyarlı!


YGM üyesi gençler Bu hafta da Veysel Karani Mahallesinde bulunan  park ağaçlarının  köklerini boyayarak ağaçları hem  zararlılardan korumak hem de  çevreye de güzel bir görünüm kazandırmak için ağaçlar kireçle boyandı.
İlkbaharın yaklaşması ile birlikte  halkımızın parkları daha sıklıkla kullanacağı göz önüne alınarak, ağaçların, dolayısıyla parkın daha güzel görünmesi amacıyla yapılan bu etkinlikte görev alan gençler,  yaptığı işten zevk alarak çalıştılar.
Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah CANBEYLİ : ”Yaptığımız bütün etkinliklerde esas amacımız gönüllü üyelerimizi yaptığımız çalışmalara dâhil etmektir. Bu amaçla gençlerin hayata bakış açısını güzelleştirmek. Ufak çaplı da olsa hayata dokunmalarını sağlamak  üzere zaman zaman yaptığımız bu tür etkinliklerde onlarla beraber oluyoruz. Bu gün de Park ağaçlarını boyayarak güzel bir iş yapmalarına vesile olduk ”diye konuştu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ da:”Bu tür aktiviteler gençlerin topluma faydalı bireyler olması açısından önemli. Toplumumuzda ağaç sevgisi ve çevre bilincini bu tür etkinliklerle yerleştirmeye çalışan Yenişehir Gençlik Merkezi güzel düşünmüş, tebrik ediyorum.  ”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.