banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray Ömer Uzun

Genç Birlik Adanmış Hayat Akif İnan'ı öğreniyor

" Şair, yazar, gazeteci, eğitimci, sendikacı, sanat, fikir ve eylem adamı Mehmet Akif İnan… Hicret Şairi Mehmet Akif İnan, Kudüs Şairi Mehmet Akif İnan… Ağabey Mehmet Akif İnan… Derviş Mehmet Akif İnan ve Urfalı M Akif İnan Genç Birlik te konuşuldu.

Genç Birlik Şanlıurfa Şubesi bu haftaki programını M.Akif İNAN'ı anlamak üzere "Adanmış Hayat M. Akif İnan" kitabının yazarı Eğitimci-Yazar Mehmet Sarmış'ı gençlerle buluşturdu.

Şanlıurfa Genç Birlik üyeleri ve misafirleri daha önce okudukları "Adanmış Hayat M.Akif İnan"

kitabının yazarı Mehmet Sarmış ile kitabı ve M.Akif İnan'nın hayatı,davası,mücadelesi ve şiirleri hakkında konuştular.

Mehmet Sarmış'ın Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İle ortak projesi olan "Adanmış Hayat M.Akif İnan" kitabından bahsederek, programa katılanların kitaplarını imzaladı.

Öte yandan program hakkında konuşma yapan Şanlıurfa Genç Birlik Başkanı Ümit Avcı "Bilindiği üzere Genç Birlik Genel Başkanımız Sayın Ahmet ÖZNANECİ tarafından 2016 senesi "KUDÜS DAVA YILI" olarak ilan edilmişti.Bu kapsam da biz KUDÜS'ü anlamak ve anlatabilmek için her haliyle örnek aldığımız, gurur duyduğumuz KUDÜS Şairi M Akif İnan'ı gençlerimize tanıtmak amacıyla Eğitimci-Yazar Mehmet Sarmış beyefendi ile böyle bir program gerçekleştirdik.Programa katılan arkadaşlarımıza ve bizleri kırmayıp buraya kadar gelen Mehmet Sarmış hocamıza teşekkür ederim."

Ayrıca Gençbirlik Şanlıurfa şubesi olarak; Urfa'da edebiyat,fikir,sanat sohbetleriyle gençlik çalışmalarını devam ettireceklerini belirtttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.