banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

GEM Merkezi Öğrenciler’den Osmanbey Kampüsüne Gezi 

GEM Koordinatörü, Yabancı uyruklu öğrenciler YÖS (Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı) sınavlarının sonuçlarına göre Türkiye’deki üniversitelere başvuruda bulunabilir ve yeterli puanı alan öğrenciler kayıt yaptırmaya hak kazandığını dile getirdi. Bu kapsamda Geçici Eğitim Merkezi’mizde okuyan öğrencileri YÖS sınavına hazırlık sürecinde bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetleri kapsamında Harran Üniversitesine gezi düzenledik. İlk önce öğrencilerle Harran Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezigezildi. Burada Kimyager Eyüp Yaşar ve diğer yetkililer tarafından öğrencilere yapılan çalışmalar ve bu çalışmalarda kullanılan cihazlar hakkında  bilgi verildi. Daha sonra ziraat fakültesine geçildi . Ziraat Fakültesinde Araştırma Görevlisi Hamza Yalçin tarafından fakülte hakkında bilgi verdi. Fakültelerinde de yabancı uyruklu öğrencilerinin bulunduğunu söyledi.  Daha sonra öğrenciler kampüste bulunan El –Battani Kütüphanesi gezildi. Öğrencilerle birlikte kampüste bulunan sosyal alanlalar gezildikten sonra öğrencilere Kuveyt Said Yardım Derneği tarafından yapılan ikramdan sonra gezi tamamlandı.

GEM Koordinatörü Bilal Fırat, bu etkinliğin organize edilmesinde yardımcı olan Üniversite Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Karadağlı’ya, Yrd. Doç.Dr. Eyyüp Karaoğul’a, Kimyager Eyüp Yaşar’a, Arş. Gör. Hamza Yalçin’a ve gezimizi finanse eden Kuveyt Said Yardım Derneğine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hb nerdesin? 5 yıl önce

hb değerli yorumlarını bekliyoruz. Mesai saatinde sürekli bilgisayar başında yorumla ryapıyon