banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Gelin'e yeni Görev

Seçimlerden sonra göreve getirilen Ömer Faruk Sezer'in  Milli Eğitim Müdürlüğüne geri dönmesiyle bışalan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlı Gençlik ve Spor Şube Müdürüne  30 Mart yerel seçimlerinde Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde AK Parti’den Belediye Başkan adayı olan ancak seçilemeyen İbrahim Gelin getirildi. İbrahim Gelin 30 Mart Yerel Seçimlerinden sonra da Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Koordinatörlüğü yapmış daha sonra 7 Haziran Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’den milletvekili aday adayı olmuştu.

Lise mezunu olan İbrahim Gelin, geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde Ömer Faruk Sezer’den boşalan Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü görevine getirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.