banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Geleneksel Karakeçili şenlikleri yapıldı
Siverek Kaymakamlığı tarafından organize edilen şenliğin ikinci gün etkinlikleri için Karakeçili Köyü’ne gelen Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve Milletvekilleri Kasım Gürpınar, Seyit Eyüpoğlu, Mahmut Kaçar ve Mehmet Akyürek’i, Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ile Belediye Başkanı Ali Murat Bucak karşıladı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte bir konuşma yapan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, milletvekilleri ile birlikte şenliğe vatandaşların coşkusuna ortak olmak için geldiklerini söyleyerek, “Sevincinizi paylaşmak için buraya geldik. Ekmeğimizi, suyumuzu, paylaşmak için buraya geldik. Hepimiz aynı toprağın insanıyız, aynı bayrağın altında ebediyen yaşayacağız, inşallah bu kültür bu birlik 10 yıl içerisinde kan ve gözyaşının olmadığı, her yerin şenlendiği Büyük Türkiye'yi müjdeliyor, Allah bu topraklarda kin ve kederi uzaklaştırsın, insanca yaşamayı nasip etsin, bunun için buradayız” dedi

Şenliklerde kürsüye çıkan  Kasım Gülpınar, amaçlarının bölgeye hizmet olduğunu hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan herkese hizmet ettiklerini ve amaçlarının bölge insanının sosyal refahını yükseltmek olduğunu ifade etti.

Öte yandan, geleneksel Karakeçili Kültür Şenlikleri kapsamında Kadir İpek şenliğe gelen vatandaşlar için bir konser verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.