banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Gazze ve Suriye için İHH'dan kermes VİDEO ve FOTOĞRAFLI

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve Yürütme Kurulu Üyeleri Erkan Sözen, İsa Kızıldemir, Emin Demirkol, Nusret Urmak, Yere Tuncay, İl Yönetiminden Dilvin Arkan, Tamer Gündoğan ve Belediye Meclis Üyesi Yusuf Mert ile birlikte Şoförler ve Otomobilciler Odasını ve Evren Sanayi Sitesi Kooperatifi ziyaret ettiler.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!...

 

Kermes açılışında konuşan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “İHH derneğinin düzenlemiş olduğu kermesin açılışına katıldık. Başta Gazze olmak üzere Suriye ve tüm mazlum halklar için düzenlenen kermese katılarak destek verdik. Yine Belediye Meclis Üyelerimizin önderliğinde Sivil Toplum kuruluşlarının Suriye için düzenlemiş olduğu yardım kampanyasına parti teşkilatımız olarak kampanyaya katıldık. Tüm halkı bu dayanışma ve kardeşlik yardımınlarına katılmaya davet ediyorum. Başta Gazze olmak üzere Suriye ve tüm mazlum halklar için düzenlenen yardım kampanyalarına destek verelim” dedi.

 

Tüm halkı yardım yapmaya davet eden İHH İnsani Yardım Derneği başkanı Behçet Atilla ise; “İHH yardım vakfı olarak tüm illerimizde yardım çalışmalarımız sürüyor. Bizde Şanlıurfa’dan katkı sunmak için kermes düzenledik. Gazze, Somali, Arıkan, Suriye ve hatta Şanlıurfa’daki yetim ve mağdur aileler için yardım kermesi tertip ettik. Bu kermeste bizi yalnız bırakmayan AK Parti yöneticilerine ve STK temsilcilerine hepsine yürekten teşekkür ederiz.  Tüm duyarlı halka çağrıda bulunuyoruz. 1 Liralıkda olsa alış veriş yapın. Çünkü damlaya damlaya göl olur derler. Az az olsa da büyük bir yardım olarak birikir. İnşallah Allah bizi mağdur ve mazlumların yardımlarını gidermeye vesile kılar. Gazze’de konut projemiz var. Buradaki yardımlardan aldığımız yardımın bir kısmını Gazze’ye, bir kısmını Suriye’ye diğer kısmını da Şanlıurfa’daki yetimler için harcayacağız” dedi.

Ömer ASLAN / www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.