banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

GAP Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde çöp sorunu
Dört yıl önce eğitim öğretime başlayan Gap Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi şehrin dışında kurulmuş olmanın dezavantajlarını yaşamaya devam ediyor. Daha önceleri yol sorunu ile gündeme gelen okul bu kez de Şanlıurfa belediyesi tarafından çöplerinin toplanmaması nedeni ile zor günler yaşıyor.

Uzun süredir çöpleri alınmayan okulun önü, çöp deryasına dönüşmüş durumda. Okul idaresi tarafından Şanlıurfa belediyesine defalarca bilgi verilmesine rağmen çöplerin toplanmadığı bildiriliyor. Sağlık sorunlarına yol açacak derecede çöp yığılmalarının görüldüğü okul çevresinde eğitim yuvarlına yakışmayan çirkin manzaralar oluşmuş durumda. Çevre köylülerin de olaydan rahatsız olduğu ancak seslerini duyuracak kimsenin bulunmadığı ifade ediliyor. Yetkilileri göreve davet eden çevre sakinleri soruna çözüm bulacak birilerini merakla bekliyor.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.