banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Gap Rehber Odası Kuruluyor



65 kişinin imzasıyla Bakanlığa başvurduklarını belirterek en kısa sürede GAP Rehber odasının kuruluş müjdesini Bakanlıktan alacağız. Türkiye’de şu anda mevcut İstanbul Antalya ve İzmir dışında oda kurma hazırlıklarını tamamlayan ve bakanlığa teslim eden 4.iliz. Bu konuda çaba sarfeden meslektaşlarımı ve yönetim kurulu üyelerimizi kutluyorum. Şanlıurfa her şeyin en iyisine layık arttık dışarıya bağlı olarak değil, başka illerin bize bağlı oldukları bölge konumunda olmak istiyoruz ve bunu başarabilecek güçteyiz.
Başkan Kamil Türkmen Bilindiği üzere 6326 sayılı Turist Rehberliği Meslek Kanunu 22 Haziran 2012 tarih ve 28331 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmiştir.
Bölgemizdeki Rehberlik hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülebilmesi ve denetlenebilmesi açısından, Mardin, Diyarbakır Adıyaman ve Bakanlığın tespit edeceği diğer illeri kapsayan bölgesel GAP Rehberler Odasının Şanlıurfa’da kurulması için hususunda Kültür ve Turizm Bakanlığımıza başvurduk. Şanlıurfa’ya yapmış oldukları yatırımlardan ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ettik.Oda konusunda en kısa sürede sonuç alacağız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.