banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Furkan Eğitim ve Hizmet Derneğinden Konferansa davet

Konuyla ilgili açıklama yapan  Furkan Derneği adına Hikmet Bozyel; “İslam Toplumları kendi kültür ve medeniyetinden gittikçe uzaklaşmakta daha da kötüsü batıyı ve bâtılı taklit eder bir hale gelmektedir. Kendi öz medeniyetinden tiksinen ve batıya imrenen insanımız tam bir buhran toplumuna dönüşmüştür. Ahlaksızlık giderek yayılmakta, cinayet şebekeleri cadde ve sokaklarda ölüm kusmaktadır. Toplumun bu durumundan rahatsız olmayan yok gibidir; ama kurtuluş çaresini yanlış yerde arayan insanımız her defasına bir kez daha hayal kırıklığına uğramaktadır.

Oysa âlemlerin rabbi olan Allah gönderdiği kitabıyla insanlığı bu elim durumdan kurtararak onları yüceltmeyi amaçlamaktadır. İnsana ve insan fıtratına uygun olan bu medeniyette kula kulluk sona erecek adalet ve kardeşlik tesis edilecektir. Bunun en güzel örneği ise Mekke’nin Fethi ile daha hızlı olarak kurulan İslam medeniyetidir.

İşte bu gayeyle Furkan Eğitim ve Hizmet  Derneği olarak 3 Ocak 2013 Perşembe  günü saat 18.30’da Şehitlik Çamlık Düğün Salonu’nda  ‘Fetih Peygamberi Ve Mekke’nin Fethi ’ konulu bir konferans düzenleyeceğiz. İlkini  geçen yıl  yaptığımız ve halkımızın çok yoğun olarak katıldığı konferansa yenisini ekliyoruz inşallah. Alparslan Kuytul hocaefendi’nin konuşmacı olarak katılacağı programımızda Kuran tilaveti,şiir dinletisi ve ilahi ve marşlarıyla Grup Furkan’da yer alacaktır.

Bayanlarada yer ayrılmış olan programımıza giriş ücretsizdir.Tüm halkımızı programımıza davet ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.