banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Fragmana Bile Tahammülleri Yok

Fragmana Bile Tahammülleri Yok

 

28 Ocak 2011’de vizyona girecek filmin Türkiye’de gösterimiyle da “uluslararası antisemitizmle mücadele kuruluşlarını” göreve çağıran Siyonist lobi, Türkiye’de kartel medyasına da çağrıda bulundu.

Yahudiler aleyhine sözler sarf eden ve 127 yıl önce ölen Alman besteci Richard Wagnerin torunu, müzisyen Katharina Wagneri İsraile sokmayan Siyonist lobi, şimdi de Kurtlar Vadisi-Filistin filminin Filistinde gösteriminin engellenmesi için İsrail makamlarına çağrı yaptı. 28 Ocak 2011de vizyona girecek filmin Türkiyede gösterimiyle ilgili olarak da uluslararası antisemitizmle mücadele kuruluşlarını göreve çağıran Siyonist lobi, Türkiyede kartel medyasına da çağrıda bulundu. Ayrılık dizisinden sonra lobinin yapacağı ikinci büyük kampanyanın Kurtlar Vadisi-Filistin filmine karşı olacağı bildiriliyor.

ALİ EYVAZ / YENİ AKİT

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.