banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Finlandiya'lı Elçiden Kadın Destek Merkezi'n ziyaret

Şanlıurfa’ya gelen Finlandiya’nın Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Kirsti Eskelinen ve beraberindeki 8 kişilik heyet, Şanlıurfa Belediyesi Hayati Harrani Kadın Destek ve Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.

 Ziyaret sırasında Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı M.Fevzi Yücetepe, Finlandiya Büyükelçisi Eskelinen’e Hayati Harrani Kadın Destek ve Eğitim Merkezi ile ilgili bilgiler aktardı. Büyükelçi öğrencilerle sohbet etti ve öğrencilerin hediyelerini kabul etti.

Büyükelçi Kirsti Eskelinen merkezin anı defterinde merkez ile ilgili görüşlerini şöyle dile getirdi: ”Aileler çocuklar kadınlar ve toplumun bütünüyle birlikte yapmakta olduğunuz bütün güzel şeyleri görmek  ve KADEM’i ziyaret etmek fırsatına sahip olmak çok mükemmeldi. Bu unutulmaz günün anısı olarak bana verdiğiniz bu özel hediye için teşekkür ederim. Bütün duygularımla gelecekte de başarılarınızın devamını dilerim”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.