banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu akçakale Belediye Başkanlığı

FETİH 1453 Film yönetmeni Şanlıurfada

Şanlıurfa’nın kurtuluş etkinliklerine katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelen ünlü yönetmen Aksoy Rektör Mutlu ile makamında bir süre sohbet etti.
Üniversite bahar şenliklerine katılacağının da sözünü veren yönetmen Aksoy, konuşmalarında “uzun zamandır Şanlıurfa’ya gelmediklerini, Şanlıurfa’yı çok gelişmiş bulduklarını ifade ederek, Harran üniversiteyi ziyaretten ayrıca memnun olduklarını ifade etti.
Harran üniversitesinin çok geliştiğini basından takip ettiğini ifade eden yönetmen Aksoy meslek yüksek okulda bulunan Radyo TV Yapımcılığı bölümünün gelişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.
Harran üniversitesi Rektörü Prof.Dr İbrahim Halil Mutlu’ise açıklamalarında ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, böylesi bir esere imza attıklarından dolayı yönetmen Aksoy’u tebrik ederek, ayrıca Urfalı olması bizi ayrıca memnun etmiştir. Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.