banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak Kesmetaş köyleri

Fethi Şimşek Yazarlar birliğinde

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesine bir Okul yaptırma protokolu için Şanlıurfa'ya gelen hayırsever işadamı Fethi Şimşek Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, İşadamı Fethi Şimşek İl Mili Eğitim Müdürü Hanifi Şahin Suruç İlçe Kaymakamı Mehmet Sinan Yıldız'ın katıldığı bir törenle imzaladı. Türkiye Yazarlar Birliği Şanlıurfa Şubesine geçen Fethi Şimşek, Yazarlar Birliği Başkan Yardımcısı M. Talat Akay, Yazarlar Birliği yönetim kurulu üyesi Müslüm Abacı ve gazetemiz yayın yönetmeni Ömer Aslan ile Şanlıurfa Gazeteciler Birliğine üye bazı gazeteciler karşıladı.

Gazetecilerle sohbet eden Fethi Şimşek; Şanlıurfa'nın daha iyi şeylere layık olduğunu belirterek Şanlıurfa model bir şehir olacak. Eğitim olan yerde her şey çözülür eğitim konusunda her zaman destek vermeye hazırız. Bir çok sıkıntı eğitimle aşılabilir. Bu yüzden Eğitime çok önem vermeliyiz." dedi.  

Ömer Aslan / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.