banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Ferhat Kentel Suruç'ta Konferans Verecek

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, Taraf gazetesi yazarı ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ferhat Kentel'nin katılımıyla "Demokratik Açılım ve Anayasa"  konulu konferans sunulacak.

Suruç AK Parti ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen "Demokratik Açılım ve Anayasa" konulu konferans dizinin ikincisi 4 temmuz Pazar günü Vali Ziya Çöker Konferans Salonu saat 16;00 katılımıyla yapacak.

Demokratik Açılım ve Anayasa konusunda halkı bilinçlendirmek ve bilgi vermek amacıyla Suruç'ta AK Parti ilçe teşkilatı tarafından, ay'da bir Türkiye ve dünyada tanınan akademisyenlerin katılımıyla sürecek.

AK Parti Suruç İlçe başkanı İzettin Aslan; Suruçlulara Demokratik Açılım ve Anayasanın ne demek olduğunu değerli bilim adamlarımız tarafından bilgilendirmek amacıyla bu konferansı düzenliyoruz. Tüm halkımız davetlidir." Dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.