banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Ferhat Göçer müziği bırakıyor

Müziği bıraktığını duyuran Teoman’dan sonra, duygusal şarkıların vazgeçilmez ismi Ferhat Göçer’de müziği bırakacağını açıkladı.
Geçen hafta müziği bırakacağını açıklayan ve rahat bırakılmak istenen Teoman yağmurdan kaçarken doluya tutuldu; herkesin gözü üzerine çevrildi. Derken bir haber de duygusal parçaların sevilen ismi Ferhat Göçer’den geldi.

Sahneden iner inmez soluğu gazetecilerin yanında alan Ferhat Göçer’e Teoman’ın müziği bırakması soruldu. Göçer, "Kararına saygı duyuyorum. Dilerim sonraki yaşantısı müzik hayatında çektiği sıkıntılardan daha kötü olmaz. Ben de yaşadığım sıkıntılara çocuklarım için katlanıyorum. 6 yıl sonra müziği bırakacağım ve çiftlik hayatı yaşayacağım" diye konuştu.
HABERTÜRK 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.