banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ KURSLAR!

Eyyübiye İlçe sınırları içerisinde bulunan gençler ve yetişkinleri kültürel ve sportif faaliyetlerle toplumun önemli bir parçası haline getirmeyi amaçlayan Eyyübiye Belediyesi bu kapsamda açacağı kurs kayıtlarına başladı.

Çocukların, gençlerin ve yetişkinlerin kültürel ve sportif faaliyetlerle iç içe yaşaması için yatırımlarını sürdüren Eyyübiye Belediyesi’nin kış dönemi ücretsiz kurs kayıtları başladı. Yaz ve kış olmak üzere her yıl iki dönem halinde düzenlenen Ücretsiz Kursların kış dönemi kayıtları başladı. Kayıtların Gazezoğlu Kültür Merkezindeki (Reji) Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Spor İşleri Müdürlüğünde alınmaya başlandığı kış dönemi kurslarında; Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Bağlama, Gitar, Ney, Tiyatro, Satranç, Ahşap Oymacılığı, Telkari, Kuaförlük, Resim, İngilizce, Halk Oyunları, Takı Tasarımı, Taş Oymacılığı(işletmeciliği), Biçki-Dikiş, Karete, Wushu, Muay Tai, Kic Boks, Masa Tenisi, Bodminton, Futbol, Judo, Jiu-Jitsu yer alacak.

Kış dönemi kültürel ve sportif kurslarla ilgili yazılı bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, çocuklar, gençler ve yetişkinleri kurslara katılmaya davet etti. İlçe sınırları içerisinde bu tarz kültürel ve sportif faaliyetlere ağırlık vereceklerini belirten Başkan Ekinci,” hem yaz aylarında hem de kış aylarında süreklilik arz edecek şekilde düzenlenecek olan bu kurslarımıza herkesi davet ediyoruz. Yeni Eyyübiye’nin inşası için çalışmalarımız sürerken Eyyübiye’nin bir kültür ilçesi olduğunu da unutmayarak vatandaşlarımıza yönelik kültürel ve sportif etkinliklerimiz de devam edecek. “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.