banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Eyyübiye Belediyesi İstanbul'da Fotoğraf Sergisi Açıyor

Eyyübiye Belediyesi tarafından organize edilen fotoğraf sergisi 8 Ocak 2015’de İstanbul’da açılıyor. Şanlıurfa’lı Fotoğraf Sanatçısı Abdullah Zaza tarafından çekilen 100 fotoğraf İstanbul Fuar Merkezi (İFM) 9.hall’de görücüye çıkacak. Açılışı 8 Ocak 2015 günü saat 14.00’de yapılacak sergi 10 Ocak akşamına kadar 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Sergi hakkında açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bu faaliyetin Şanlıurfa’nın değerlerine sahip çıkma ve onları ulusal platformda tanıtma adına önemli olduğuna dikkat çekti. Sadece sanata ve sanatçıya sahip çıkmakla yetinmediklerine vurgu yapan Başkan Ekinci, “Eyyübiye Belediyesi olarak klişeleşmiş çalışmalardan ziyade daha etkin programlar yapmayı hedeflemiş bulunmaktayız. Böyle güzel bir sergiyi İstanbul’da düzenlemiş olmamız da bunun bir göstergesi.. Hem ülkemizin kültür başkentinde bir etkinlik yapmış olacağız, hem de küçümsenemeyecek bir Urfa’lı nüfusuna sahip İstanbul’da hemşerilerimizle buluşacağız. Yani Şanlıurfa’nın kültürel faaliyetlerine yeni bir boyut kazandırıyoruz. Şanlıurfa’nın sanatın tüm dallarıyla var olan ilgisini bir kez daha ilan etmiş olacağız. Şanlıurfa kültürünün kabuğunu kırması adına elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.