banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Eyüpkent El Sanatları Sergisi Açıldı

Şanlıurfa Belediyesi Eyüpkent El Sanatları Merkezi’nde kurs gören bayanların el emeği göz nuru ürünlerinden oluşan sergi, Belediye Sanat Galerisinde açıldı.

      Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Eşi Gül Fakıbaba, Başkan Yardımcısı M.Fevzi Yücetepe ve diğer davetlilerin katılımıyla açılışı yapılan sergide, Eyüpkent El Sanatları Merkezinde açılan kurslarda üretilen yüzlerce ürün hem sergileniyor hem de satışa sunuluyor.

EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER SERGİ SALONUNDA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

     Belediye Sanat Galerisi’nde yaklaşık 1 hafta boyunca açık kalacak olan sergide, bayanlara yönelik uygulanan eğitimlerin sonucunda ortaya konulan el emeği göz nuru ürünleri sergileyen Urfalı bayanlar, Başkan Fakıbaba’dan tam not aldılar.

    Sergilenen birbirinden güzel ürünleri inceleyen Fakıbaba, ortaya konulan eserleri hayranlıkla inceledi. Şanlıurfalı bayanların ekonomik anlamda güçlendirilmesi için Şanlıurfa Belediyesi olarak ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Fakıbaba, bu ürünlerin pazarlanmasında kursiyerlere yardımcı olacakları sözünü verdi.

     Sergiyi Eşi Gül Fakıbaba birlikte gezen Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, ayrıca tüm hemşerilerini bu sergiyi gezmeye davet etti.

    Sergide bayanların el emeği göz nuru ile ortaya koydukları eserleri inceleyen ve hayran kaldığını ifade eden Başkan Fakıbaba’ya kursiyerler tarafından bazı hediyeler verildi. Hediyeleri büyük bir mutlulukla kabul ettiğini belirten Başkan Fakıbaba, tüm annelerin Anneler Gününü bir kez daha kutladığını kaydetti.

   El Sanatları Merkezi’nde eğitim gören kursiyerleri ortaya koydukları eserlerden dolayı tebrik eden Belediye Başkanı Fakıbaba, ‘bayanlarımıza bu konuda yardımcı olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi idarecilerine, belediyemizin hocalarına, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini dile getirdi.

   Fakıbaba, “Eyüp Kent El Sanatları Merkezimize ait ürünlerin yer aldığı sergimizin açılışını yaptık. Tüm bayanlarımızı ben teker teker kutluyorum. Ayrıca tüm halkımızı sergiyi gezmeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.