banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Erzincanlı Öğrenciler Birecik'te

Birecik İlçe Kaymakamı Ozan BALCI tarafından karşılanan gönül köprüsü öğrencileri İl Milli Eğitim Şube Müdürü Nihat Yıldırım'ın başkanlığında gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettiler.

Gönül Köprüsü Projesi'nin çok iyi düşünülmüş bir proje olduğunu dile getiren İlçe Kaymakamı Balcı, "Çocuklarımızın kendilerini geliştirmeleri ve ülkemizi tanımaları açısından gerçekten çok iyi düşünülmüş bir proje olduğu, bu projenin çocuklarımızın bireysel gelişimine katkı sağlayacağı belirterek, Bu geziler sayesinde öğrencilerimiz değişik kültürleri, değişik coğrafyaları görmeleri, tanımaları ve kendilerini yetiştirmeleri açısından çok önemli olacaktır" dediler.

Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Birecik'i ziyaret eden öğretmen ve öğrencilere İlçe Kaymakamı Ozan BALCI tarafından birer kitap hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.