banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Erdoğan

Şanlıurfa’da Aile Haftası bir dizi etkinlikle kutlanacak.

Etkinlikler Şanlıurfa Kapalı Spor Salonu’nda 50 yıl ve üzeri evli çiftlerin katılacağı “Bir Yastıkta Yarım Yüzyıl” programıyla başlayacak.  Saat 11.30-13.30 saatleri arasında düzenlenecek programda açılış konuşmalarını Sn. Emine Erdoğan, Devlet Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan yapacaktır. 

 

Açılış konuşmalarının ardından 50. Yıl yüzükleri çiftlere takdim edilecek ve yarım asırı bir yastıkta geçiren çiftler hatıralarını katılımcılarla paylaşacaklar ve ardından Muazzez Ersoy konseriyle sona erecek.

 

Aile Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Sitemizde de yazan Prof. Dr. Musa Kazım Yılmaz’ın panelist olarak katılacağı ve saat 15.30’da Siverek’te “Aile İçi Şiddetin Bireysel ve Toplumsal Etkileri” paneli ile Paris Düğün Salonu’nda devam edecektir. Siverek’te düzenlenecek panelde Sn. Emine Erdoğan, Devlet Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Siverek Kaymakamı  Mahmut Hersanlıoğlu’nun açılış konuşmaları ardından panelist olarak Prof. Dr. Musa Kazım Yılmaz, Prof. Dr. Hayati Tüfekçioğlu, Prof. Dr. Kemal Sayar, Prof. Dr. Yakın Ertürk katılacaktır.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.