banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç Şanlıurfa Balıklıgöl

Engelliler sıra gecesinde eğlendiler FOTOĞRAFLI
Şanlıurfa Belediyesi’nin, engeliler için düzenlediği gecede engelliler engel tanımadı. Engellilerle ve aileleriyle yakından ilgilenen Belediye Başkanı Fakıbaba’ya engelliler ilginç sevgi gösterisinde bulundular.



Sultan Sarayı’nda sıra geceli programa engelliler aileleriyle birlikte katıldı. Önce yemekler yenildi, ardından sıra gecesi topluluğunun seslendirdiği türkülerle halay çeken engelliler adeta felekten bir gece çaldılar.

FOTOĞRAFLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ




Tekerlekli sandalyeleriyle de halay çeken engellilere Başkan Yardımcısı M.Fevzi Yücetepe, Kent Konseyi Başkanı Nihat Taş ve diğer STK başkanları da eşlik etti.

Türkiye’de eşi benzeri olmayan engelli koordinasyon merkezi Urfa’da yapılıyor



Şanlıurfa Belediyesinin “3 Aralık Dünya Özürlüler Günü” dolayısıyla gerçekleştirdiği programa, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe, Kent Konseyi Başkanı Nihat Taş, Şanlıurfa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kapaklı, Engelli Koordinasyon Birim Sorumlusu Hülya Kafaf ve çok sayıda engelli dernek başkanları katıldı.



Engellilere yönelik hizmetlerinden bahseden Belediye Başkanı Fakıbaba, “Biz Urfa belediyesi olarak her zaman sizin yanınızda olduk ve olmaya çalıştık. Şimdi engelliler için Engelliler Koordinasyon Merkezi’nin yapımına başlayacağız. Siz her şeye layıksınız.”dedi

www.balikligol.com




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.