banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

EN İYİ POSTER ÖDÜLÜ



10-13 Kasım 2012 tarihleri arasında ABD’nin Şikago şehrinde yapılan “The 2012 Joint Meeting of the American Academy of Ophthalmology and the Asia-Pacific Academy of Ophthalmology” kongresinde “Ophthalmic Procedures in the Early Ottoman Period(Göz Hastalıkları Tarihi)” başlıklı poster sunumum “En İyi Poster”(Best) gösterilmiştir.

Üniversitemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Halit Oğuz konuyla ilgili açıklamasında: “Dünya’da uluslar arası saygınlığı en yüksek toplantı olarak kabul edilen bu bilimsel toplantıda posterimin övgü almış olmasından ve evrensel bilime katkı sunmaktan dolayı kıvanç duymaktayım. Diğer taraftan bu bilimsel çalışma ile üniversitemi ve ülkemi en iyi şekilde temsil etmekten dolayı da ayrıca gurur ve mutluluk duymaktayım.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.