banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Emuseyi abide parkta imzalayacak

            Eğitimci-Yazar Niyazi Kocadağ Cumartesi günü saat 15:00 ile 18:00 arasında Abide Park Alışveriş merkezinde (Kafedo)okuyucularıyla buluşmak için imza günü düzenliyor..

Farklı bakış açısıyla, yaşam içerisinde belki çoğu kez göz ardı edilen ince detayları hassasiyetle yazılarında ele alan yazar Kocadağ haklı bir gurur kaynağı olarak, kültürel mirasını geçmişten günümüze başarılı bir şekilde taşıyan medeniyetler kenti, peygamberler şehri Şanlıurfa”nın sanata ve sanatçıya verdiği haklı gururla, çok yönlü bir kişilik ve başarılı bir grafik sergileyerek her vakit göz önünde fark edilecek vatansever kimliği ile ikinci kitabını siz sevgili okurlarla buluşturmakta.

 Niyazi Kocadağ gelecek nesillere önsöz niteliği taşıyan bu kitabı ile “Her gün bir yerden bir yere göçmek ne iyi. Her gün bir yere konmak ne güzel. Bulanmadan, donmadan akmak ne hoş der “gibi Mevlana”nın dizelerini birkez daha siz sevgili okurlara hatırlatacak yanı sıra hissetmenizi sağlayacaktır.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.