banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Emin Güneş; Cahiliyeden kurtulamadık

Peygamber Sevdalıları Vakfı Şanlıurfa Koordinatörlüğü tarafından 15 günde bir düzenlenen ve konuşmacı olarak Güneş’in katıldığı “Siyer Mektebi” programında katılımcılara cahiliye dönemi ile günümüzdeki benzerlikleri örneklerle karşılaştırdı. 

Şair Nabi Konferans Salonunda düzenlenen programa HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Basri Demir, Peygamber Sevdalıları Vakfı yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Program, Mehmet Koç tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ile başladı. Programa konuşmacı olarak katılan Güneş, cahiliye toplumu ile günümüz toplumu arasındaki benzerliklere dikkat çekerek konuşmasına başladı.

Cahiliye döneminde kız çocuklarının diri diri toprağa gömüldüğünü belirten Güneş, günümüzde ise çocukların doğum kontrol hapları ve kürtaj ile katledildiğine dikkat çekti. Puta tapmanın çağdaş versiyonlarından örnekler verdi.

Bankacılık sistemi ile hem hırsızlık hemde faizin uygulandığına dikkat çeken Güneş,  faiz bebeklerin sütüne kadar bulaştığını belirtti. 

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.