banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Eğitimcilerden Güvenlikçilere iletişim konferansı
Eğitimle; İnsanın bulunduğu hal ve durumundan, kendisinin en yüksek potansiyelini ortaya çıkartması amaçlandı.
Eğitimci-Niyazi Kocadağ ve Eyyüp Azlal’ın verdiği eğitimde kişinin herhangi bir alanda sahip olduğu potansiyeli biraz daha öteye taşıması işine kişisel gelişim diyoruz, bunun için dikkat edilmesi gereken konulara değinildi.
Kişisel gelişimin en temel noktası, kişinin kendini tanımasıdır. Kişinin kendini tanıması, hangi alanlarda ne durumda bulunduğunu belirlemesi ve eksik olduğunu düşündüğü alanlarda kendini geliştirmeye karar vermesi, kişisel gelişim sürecinin başladığı andır.
Kişisel gelişimin amacı ;  yaşamın esas unsurları olan , mutluluk sağlık yeterli maddi refah ,güvenlik, ilişkiler, iç huzuru, umut ve aile ilişkilerinde iyi seviyelerde bulunmak ve bu konularda devamlı gelişme içinde olmaktır.
Eğitim sonrası Eğitimci-Yazar Niyazi Kocadağ’a ve Abdülkadir Karahan kütüphanesi müdürü Eyyüp Azlal’a Özgür Akıncılar tarafından plaket verildi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.