banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Eğitim Şurası Sona Erdi FOTO GALELERİ

 18. Milli Eğitim Şurası dün başarılı eğitimcilere verilen teşekkür belgelerinim ardından sona erdi.

Şanlıurfa Öğretmen evinde gerçekleşen şura çalışmalarına İl Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, Talim terbiye kurulu üyesi Dr. Hacı Mustafa Açıköz, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, şube müdürleri, okul müdürleri ve sivil toplum kuruluşunun temsilcileri katıldı.

Beş komisyonun çalışmaları Hanefi Şahin başkanlığında yapılan genel toplantıda ele alınarak, Önümüzdeki süreçte düzenlencek olan bölge Eğitim Şurasına rapor halinde sunulacak teklifler üzerinde fikirbirilğine varıldı. Çalışmalar sonunda katılımcılara teşekkür belgesini İl Milli Eğitim Müdür Hanefi Şahin verdi. Hanefi Şahin; Bu çalışmalarımız 2023 Türkiye'sinin Milli eğitim temelini oluşturacak fikirler ortaya çıkacaktır. Tüm katılımcıları bu yaz sıcağında yaptıkları beyin jimnastiğinden dolayı tebrik ediyorum." Dedi.

18. Şura organizatörlüğünü yapan İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Mehmet Sarmış; İlk kez böyle bir organizasyonu tertipledim. Şura'ya katılan değerli yöneticiler, öğretmenler ve Sivil Toplum Kuruluşların temsilcilerine gayretlerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Başarılı bir çalışma yaptığımıza inanıyorum. Bu çalışmada yorulduk ama eğitim ihmale gelecek bir konu değildir.  Dedi.

Ayrıca, 18.  İl Milli Eğitim Şura Çalışmalarına Harran Üniversitesinden dokuz öğretim üyesi katılacaklar listesindeydi. Ancak üniversiteden şuraya katılımın olmaması dikkatlerden kaçmadı.

 Şura çalışmaları beş komisyondan oluştu ve komisyonlar beş gün boyunca çalıştı. İl bazında gerçekleşen çalışmada ortaya çıkan teklifler daha sonra bölgede görüşülerek Milli Eğitim Bakanlığında gerçekleşecek büyük şuraya gönderilecek. 

ŞURA FOTOGRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ!...

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.