banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Dünya Balon Örme Şampiyonu Şanlıurfada


DSİ konferans salonunda yapılan gösteriye Milli Eğitim Şube Müdürü Remzi Eleştir, Okul Müdürü İncihan Eleştir, Öğretmenler, Öğrenciler ile çok sayıda veliler katıldı.

Dünya Balon katlama şampiyonu olan Dündar Mercan’ in görülmeye değer bir performans sergileyerek. Öğrencilere balon katlamasını ve diğer figürlerini öğretti. Yaklaşık bir saat’ e aşkın sahnede kalan Dündar Mercan Uzunlu kısalı rengârenk binlerce balonlarla Kimi köpek kimi maymun kimi ise çiçek, sepet, ördek şekiller verdi. Dünya Balon katlama ve örme şampiyonu Dündar Mercan’ın balonlara vermiş olduğu bir birinden güzel şekiller izleyicilerden büyük alkış aldı.

Gösteri Açılış konuşmasını yapan Ayla Yavaşcan Anaokulu Müdürü İncihan Eleştir’ yaptığı açıklamada okulumuz her yıl olduğu gibi bu yılda birçok etkinliklere imza atıyor. Bügün’ de bu etkinlerimizden biri olan ve Dünya balon katlama şampiyonu Sayın Dündar Mercan’i öğrencilerimizle buluşturuyoruz dedi. İnşallah Öğrencilerimiz büyük keyif alır. Bu tür etkinlerimiz devam edecektir dedi.

Dünya balon katlama şampiyonu Dündar Mercan balonlara yaklaşık üç bin şekil verebiliyor. Mercan gösteri sonunda tüm minik öğrencilere balon hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.