banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir Abdülkadir Barut

Dost-Der'den kandil mesajı

Dostluk Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Dost-Der) Genel Merkezi, Mevlid Kandili münasebetiyle bir tebrik mesajı yayımladı. Mesajda, “Biz seni tüm âlemlere rahmet olarak gönderdik.” ayeti hatırlatılarak, “Bütün insanlığın kurtuluşu için gönderilen İslam Peygamberi Hz Muhammed’in (sav) dünyaya teşrifinden önce, tüm yeryüzünü adeta manevi bir karanlık kaplamış ve tüm âlem, insanoğlunun zulüm vahşetinden adeta mateme bürünmüştü.” ifadelerine yer verildi.

Peygamber Efendimiz HZ. Muhammed’in doğması ile bütün dünyada hüküm sürmekte olan cehalet ve küfür ateşinin söndüğü belirtilen tebrik mesajında, Hz. Muhammed’in doğumuyla puta tapıcılık ve zulmün baskısının son bulduğu ifade edildi.

Kandilin bölgemiz başta olmak üzere tüm İslam âlemine huzur ve barışın getirmesine vesile olması temennisinde bulunulduğu mesajda, “Mevlid Kandili’nin İslam âleminin Muhammed’in (s.a.v) rengine boyanmasına, başta bölgemiz olmak üzere tüm İslam âlemine huzur ve barışın getirmesine vesile olması dileği tüm kardeşlerimizin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.