banner2
Öne Çıkanlar Nihat Çiftçi PKK haber Şanlıurfa Büyükşehir Büyük Otluca

Doğa öğrencileri yurda döndü

Şanlıurfa Doğa Koleji Genel Müdürü Şeyhmus Göçmez, “Öncelikle Doğa kolejleri markadır. Okul eğitiminde kaliteyi arttırmayı ve Avrupa boyutunu güçlendirmeyi hedefleyen hayat boyu öğrenme programı kapsamındaki ziyaret çok verimli geçti. Mart’ın 02-08 tarihlerinde bir arada olan Sancta Maria Instituut ve Şanlıurfa Özel Doğa Lisesi öğrencileri güzel bir dostluk örneği sergileyerek kültür alışverişinde bulundular” dedi.

Şanlıurfa Özel Doğa Lisesi öğrencileri “KINA GECESİ” geleneğimizi canlandırarak Belçikalı öğrenci, öğretmen ve velileri coşturdu.

Belçika’nın Kasterlee kentinde olan ev sahibi okul, Sancta Maria Instituut’un tüm öğretmen, öğrenci ve görevlilerine gösterdikleri dostluk ve misafirperverlik için çok çok teşekkürler.

Etkinliklerle dolu bu programda yer alan Şanlıurfa Özel Doğa Lisesi öğrencilerine, İngilizce Bölüm Başkanı Aysel Kızıl ve İngilizce öğretmeni İpek Oral eşlik etti.

Doğa'nın güzellikleri bitmez

Şanlıurfa Doğa Koleji Orta Öğretim Bölüm Müdürü Ufuk Özgür, “Doğa'nın güzellikleri, öncelikleri, ilkleri ve şampiyonlukları sürekli devam eder. Zira amacımız geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleridir. Çocuklarımızın kendilerine, ailelerine, şehirlerine, ülkelerine ve milletine en hayırlı şekilde yetişmeleri için Doğa Koleji olarak elimizden geleni esirgemiyoruz. Doğa Konseptli eğitim modeli Avrupa Birliği tarafından kabul edilmiş ve Dünyaya örnek olmuş bir sistemdir. Eğitim felsefemizi “en iyi öğrenme; yaparak, yaşayarak öğrenme” düşüncesiyle öğrencilere sınırsız kullanım alanı sunan doğanın üstüne kurulmuştur. Doğayı özgürce kullanmalarını ve bu özgür ortam içinde onları hayata en iyi şekilde hazırlamak en temel hedeftir” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.