banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Doğa Derneğinden Köy okullarına Destek

 

Şanlıurfa’daki köy okullarına çok sayıda destekçi kurum ve kişiyle beraber kitap ve kırtasiye mazemesi toplanarak ulaştırıldı.
Kitapların toplanması ve okullara ulaştırılması, Şanlıurfa’daki köy okullarında doğa eğitimleri veren Doğa Derneği üyesi öğretmen Özdal Dalkılıç ve Doğa Derneği  Eğitim Sorumlusu Selda Bozbıyık’ın koordinasyonunda gerçekleştirildi.
 
Doğa derneği Şanlıurfa Bölge Sorumlusu Turan Çetin, Dernek olarak yıllardır bu bölgede doğa koruma çalışmaları yürütmekteyiz, Doğa derneği sadece bölgenin yabani doğası değil, elinden gelen bütün destekler için çalışmalar yürütmektedir. Özellikle bölgemizdeki Sivil Toplum kuruluşlarıyla ortaklaşa çalışmalarla köy ilköğretim okullarına ve ihtiyaçı olan yerlere destek vermelidir dedi, 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.