banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Diyanet personeli Urfa'da buluştu

Diyanet işleri Başkanlığından 80 kişilik heyet Şanlıurfa’da tarihini yerleri gezerek İl Müftülüğündeki personelle kaynaşma yemeğinde buluştu.

 

Şanlıurfa Müftülüğü tarafından organize edilen ve Sultan sarayında bir araya gelen Diyanet işleri Başkanlığındaki bazı yöneticiler ve personel, Urfa’daki birim personelleriyle bir araya gelerek kaynaştılar.

 

Konuyla ilgili bilgi veren İl Müftüsü Ramazan Tahiroğlu; “Urfa kültürel ve dini anlamda cazibe merkezidir. Valiliğimiz ve Belediyemiz tarafından yapılan etkinliklerle daha da çok insanların dikkatini çekiyor. Geçen yıl burada müftülerimize yönelik bir seminer yaptık. Bugün de Diyanet işleri başkanlığımızdan gelen yaklaşık 80 kişilik heyet ile görüşmelerimiz oldu. İnanç merkezindeki tarihi yerleri gezdik. Personelle tanışma ve kaynaşma adınaöğle yemeğinde bir araya geldik. Bu tür etkinlikler Şanlıurfa’ya çok katkısı oluyor. Zaten tanınan şehir daha da tanınıyor. Urfa gerçekten Şanlı oluyor” dedi.

 

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.