banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu Şanlıurfa Balıklıgöl Kurtuluşspor Beziki Derneği

Deniz Feneri Şanlıurfa'da 2.5 Ton Et Dağıttı

Deniz Feneri, Şanlıurfa’da ihtiyaç sahibi 500 aileye bir günde 2.500 kg. et dağıttı.


Yaptığı yardımlarla Türkiye’de ve dünyada milyonlarca insana umut ışığı olan Deniz Feneri Derneği, ışığını Şanlıurfa’da yaymaya devam ediyor.

Deniz Feneri Derneği Şanlıurfa Temsilciliği il sınırları içinde yaşayan 500 aileye et yardımı dağıtımı gerçekleştirdi.

Yardım yapılan 500 aile Deniz Feneri Derneği Şanlıurfa Temsilciliği ve gönüllüleri tarafından tek tek evlerinde ziyaret edilerek ve haklarında ayrıntılı bilgi toplanarak belirlendi.
İhtiyaç sahibi ailelere 5’er kilogramlık paketler halinde ulaştırılan etlerin dağıtımı da Deniz Feneri Şanlıurfa gönüllüleri tarafından gerçekleştirildi.

25 gönüllümüzün katıldığı dağıtımlar aynı gün içinde bitirilerek etlerin zamanında ailelere teslimi sağlandı.   

Hayırsever bağışçılarımıza, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Deniz Feneri’ne bağışladıkları etler, Şanlıurfa gönüllülerimize tespit ve dağıtımda verdikleri destek için teşekkür ediyor, etlerini teslim alan ailelerimize de afiyet olsun diyoruz.

www.balikligol.com

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.