banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Demet Okutan, Karma Sergisinin Açılışını Yaptı

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan’ın eşi Demet Okutan Akçakale ilçesini ziyaret etti. Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl’ün eşi Nazlı Aygöl tarafından karşılanan Okutan Halk Eğitimi Merkezi meslek kurslarının yılsonu Karma Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi.

 

Akçakale Kaymakamlığı Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen serginin açılışında Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu öğrencilerinin Demet Okutan’ı Trabzon yöresine özgü Horonlarla karşıladılar. Çocukların gösterileri katılımcılar tarafından beğeni ile izlendi

 

         Okutan, Akçakale Kaymakamı Sayın Şefik Aygöl ve eşi Nazlı Aygöl, Vali Yardımcılarının eşleri ve ilçe Kaymakamlarının eşleri ile birlikte biçki dikiş Nakış Trikotaj Ebru a Sanatı ve yağlı boya resimlerinden oluşan sergiyi gezdi ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Başak’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Kursiyerleri tebrik eden Demet Okutan, kursiyerlere başarılarının devamını diledi. Kursiyer öğrencilerle yakından ilgilenen Okutan, okuma yazma bilmeyen kursiyerlerden Okuma Yazma Kurslarına da devam etmelerini istedi.

        

Demet Okutan ve beraberindekiler daha sonra Selçuk Polat parkında Anadolu Lisesinin Hazırladığı Kermese Katılıp ardından Anaokulunu ve Kadın Kültür Merkezini gezdi.

 

Akçakale Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ali Tini; İlçemiz Halk Eğitimi Merkezi’nin 2010–2011 Eğitim Öğretim yılındaki faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ali Tini konuşmasında; “Akçakale Halk Eğitim Merkezi tarafından 2010–2011 eğitim öğretim yılında 20 branşta 135 adet kurs açıldı ve bu kurslara toplam 2162 kursiyer kayıt yaptırdı. Okuma Yazma 1.Kademe Kursuna 264., Okuma Yazma 2.Kademe Kursuna 160, Bilgisayar İşl.Öprt Kursuna 66, Kalorifer-Ateşçi Kursuna 49, İngilizce Kursuna 127, SBS Hazırlık Kursuna 617, Giyim(Biçki-Dikiş) Kursuna 289, Makine Nakısı Kursuna 68, Kuaförlük Saç Bakımı ve Yapımı Kursuna 15 Türkçe Kursuna 55, Matematik Kursuna 141, Sosyal Bilgiler Kursuna 57 kişi katılmıştır” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.