banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Dedeman, basını iftarda ağırladı

Şanlıurfa’faaliyet gösteren beş yıldızlı Dedeman Oteli, Şanlıurfa’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcilerine iftar verdi.

 

Dedeman Oteli’nde Müdür Aydın Duran tarafından karşılanan Basın mensupları birlikte iftar ettiler.

 

Şanlıurfa’da bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten Müdür Aydın Duran; “Ramazan ayı boyunca iftarlarda Şanlıurfalılara farklı bir hizmet gerçekleştirmeye başladık. İftarları açık büfe olarak veriyoruz. Dileyen dileği yemeği alabilecek” dedi.

 

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Dedeman Oteli Müdürü Aydın Duran, bütün gazetecilerin mübarek Ramazan ayını kutlayarak, iftar yemeğine katılım gösteren herkese teşekkür etti.

 

 

“PEYGAMBERLER ŞEHRİNDE RAMAZANA LAYIK İFTARLAR”

Dedeman hakkında bilgi veren Müdür Duran; “Otelcilikte 45’inci yılını kutlayan Dedeman Hotels & Resorts International, Türkiye'nin dört bir yanında ve yurtdışında geleneksel Dedeman misafirperverliğiyle hizmet vermeye devam etmektedir.

 

Evlerimize, sofralarımıza bereket, huzur ve mutluluk getiren Ramazan ayı, Dedeman Şanlıurfa’ın iftar sofralarında coşkuyla karşılanıyor. Dedeman Şanlıurfa, zengin iftar büfesinin yanı sıra, Urfa yöresine ait leziz örneklerin sunulacağı özel menüsüyle misafirlerini ağırlayacak. Sıcacık pideler, lezzetli iftariyelikler, dumanı tüten leziz çorbalar, biribirinden lezzetli yemekler, zeytinyağlılar, çeşit çeşit börekler ve tadı damağınızda kalacak tatlılarla beraber Urfa’nın damaklarda lezzet fırtınaları estiren enfes tatları da sofraları süslüyor.

Peygamberler Şehrinde Ramazana Layık iftarlar sloganıyla misafirlerini ağırlamaktan mutluluk duyan Dedeman Şanlıurfa, kendine has benzersiz bir mutfağa sahip olan Urfa bölgesinin en beğenilen lezzetlerini, Açık Büfe şeklinde, açık havada yer alan Teras Restoran’da misafirlerine sunmaktadır. Bostana, Lebeni, İçli köfte, Avcı Böreği,Tepsi böreği, Çin Böreği, Kuzu Tandır, İç pilav, Piliç Topkapı, Patlıcanlı ve Sade kebap, Çoban Kavurma, Güllaç  gibi otantik lezzetler iftar sofralarını bir şölene dönüştürmektedir.

Hem göze hem damak tadına hitap eden birbirinden farklı yemeklerle gruplar için de dört farklı set menü hazırlandı. Açık havada yemek yemenin keyfiyle, “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği”ni de doyasıya yaşatacak. Dedeman Şanlıurfa’da sevdiklerinizle beraber tadına varacağınız Ramazan sofraları,   açık büfe kişibaşı 35.- TL ve gruplar için çok farklı menü seçeneği ile kişibaşı       33.-TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Limitsiz meyve suyu, meşrubat, çay, Meşhur Mırra kahvesi gibi içecekler de menüye dahil” dedi.

 

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ise; “Tüm islam aleminin Ramazan ayını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum. Dedeman otelinin daveti ile basın mensupları olarak birlikte iftar ettik. Teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanıo Kamili Güler ise; “Dedeman oteli turizm alanında Şanlıurfa’ya büyük katkı sağladı. Bu iftarı birlikte yaptık. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

www.balikligol.com

 

VİDEO


Dedeman oteli gazetecileri iftarda ağırladı balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.